Жуулчдад зориулсан хоол унд бэлтгэх 3 цуврал бэлэн боллоо

Байгаль орчин, аялал жуулчлалын яам, Аялал жуулчлалын хөгжлийн төв, Монголын зочлох үйлчилгээний гэр холбоо хамтран “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” дараах 3 гарын авлагыг боловсрууллаа.

  1. Өглөөний цай
  2. Үндсэн хоол
  3. Зууш, амтлаг хоол ундаа
    Уг гарын авлага нь
    -Хоолны цэсийг боловсруулах
    -Хоол хүнсний зохицолдолгоо
    -Хоолны илчлэгийн хэмжээ, орц найрлага зэргийг багтаасан. Та бүхэн “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” гарын авлага татах холбоос: http://e-library.mto.mn/?paged=5